DMCA
DownloadAtoZ
Apk Download » News & Magazines » Shkabaj » Shkabaj comments

Zgjerojeni pak me teper listen e kanaleve me KTV. RTV21.KLAN KOSOVA. ALSATM. TV SHENJA. TV KOHA Highly Recommend.

Milot Ky është një program shumë i mirë por, shtoni edhe disa programe sportive dhe disa kanale të tjera sikur programet e ipkos(digitalb).This is shkabaj programs a good. Marvelous

Sugjerim... Aplikacion i shkelqyer. Do ju kisha sugjeruar qe ne kategorine Lajme te fusni sa me shume lajme nga Maqedonia, pra lajmet mos te jene me shume te kufizuara ne Kosove. Pra fusni me shume portale lajmesh nga Maqedonisa si p.sh: shenja.mk. Ju faleminderit... Omg

Mirë, por nese do të ketë më shumë programe televizive dhe të funksionojn me mir tv-të Fabulous!

Jo shumefunksional Problem i kahmotshum me auto rotation qi i mungon edhe videot jesin qel ne background nuk nderprehen normal. Perfect!

Kanalet punojne me videol por jo me audio. Shtoni dhe Top Channel dhe TV Klan ju lutem. Good work, keep it high! Fantastic

Mirë qe po.. ...i postoni do portale si njerez qe kan nevoje per ndihmë, punë e mirë kjo nga ana juvë. Perfect!

Bravo Bravo shum aplikacion i mire edhe pse rtk dhe tv1chancel nuk po bajne i mir o shum

Shume i mire si aplikacion veç ju lutem qe tek lista e kanaleve te perfshini Klanin dhe Top Channelin..! Atehere po qe i meriton 5 ★ Works great

I perkryer per te gjith emigrantet mund te marrin informacione te ndryshme********* Awesome

Ju lumte! Nje program me te vertet i arritur. Shume i sistemuar dhe mjaft i pergjitheshem. Bravo

E pa drejt ..osht mi shku ky mesash urimi krejt atyne qe e kan ket app, n'mufshi qonjav veq shkive ma mire se kjo nuk i fest e jonja, edhe qa o ma me ronsi mus e parashikoni te ardhmen e me rrejt qe viti '16 do te jet....

Wow super, keni shumë talent, pse s'pe ndrecni një program sie Tictoc ose Whatsapp? Me një Design të bukur, shikojeni Tictoc, Good

Shkelqyer Ky eshte aplikacioni me I mire qe te mban te informuar per gjithçka! Por tek TV mungon Top Channel!

#weather-information Good job!! Proud to be the first downloader and to give the first 5 star rating for this wonderful app ;)

Prev 1 Next
HappyMod
Download