DMCA
DownloadAtoZ
Apk Download » Shopping » JD.ID - Belanja Online #DijaminOri » JD.ID - Belanja Online #DijaminOri comments

By far it's the most comfortable marketplace to me. Simple and neat interface, trusted sellers and goods' quality, lots of discounts, easy checkout and payment system, and relatively quick delivery. Although i haven't tried the customer service, please do restock more often. Awesome

Fast respon and i love it becoz every little thing of detail delivery has reported to us. So good!! And the they guarantee us everything that they sale was original not a fakes things. So fall in love with JD.id Omg

Kecepatan pengiriman dan kerapian packing bagus. Namun untuk pelayanan customer perlu diberi training lebih lanjut karena kurang dapat memberikan solusi dan jaringan live chat kadang kurang cepat responnya Superb!

Change from 5star to 1star. Super sucks Live Chat feature . Usually got nice shopping experience here. Tapi ketika ada masalah dgn transaksi baru kerasa susah nya meng-contact CS JD.ID melalui fitur Live Chat yg super ...... Updated 14/03/2018 : Finally my complaint (2 case) finally resolved. Looks like they tried to improve their CS Perfect!

Very good place to shopping, product are good, shipping were great, i love it! But there's one thing make disappointed, the customer service were bad.. i have problem with stuff and sent a message but the responds so slow, even there's a time when i didn't receive any respond at all, plus my message were gone from app history.... and "our customer service is busy" message are annoying as hell, it's too often! I hope you guys fix that CS problem, cause jd id it's my new fav place to shopping Worth a go!

The customer service doesnt know wether my item (it was a pre-sale item) is available or not since i already waited for 2 weeks (over the waiting period). but regardless, the delivery was impeccable. shout out to the delivery department! Awesome

Selamat malam dan siang ini di wilayah tsb sedang apa dan siapa yg bilang aku gak tau apa yang telah kamu baca selama ini. Bingung hahahaha Pretty good

Gimanasih promo tasnya gabisa kirim ke bogor, seengganya kasi tau dulu daerah mana aja yg bisa dikirim, kecewa ah Great!

The answer from CS was predictable because we can find it from the application. We asked because we need more details however unsatisfied with the answer. No option for the courier service so we have to use from the application, it would be great if they add "Go-send". Well, I will still give 4stars for the price Perfect

Best online shop platform in Indonesia. It is not the place to get the cheapest price of stuff or the most complete shopping catalog, but the service and delivery packaging is excellent. Keep it up. love it

Belanja ke2, berjalan lancar. Waktu itu kurir sempet nyasar salah masuk ke bangunan sebelah. Barang ori, sip, top. ========= Pertama kali belanja di JD... rating 3 dulu. Di edit nanti kalo pesanan sampai, apakah sesuai ini itunya. Secara app, tampilan antarmuka ok. Metode pembayaran banyak. Pkonya liat dulu pas pesanan sampai. Works great

Nice app, so far so good hanya saja harga harus dibandingkan dulu sama toko sebelah karena kdg selisih agak jauh. Banyak barang bagus yg gak ada di toko sebelah juga tapi Perfect!

Best shopping experience, beli iPad disini awalnya ragu sama Kurirnya soalnya gak terkenal. Tapi alhamdulillah sampai, user interface Dan servis bagus kok. Appsnya ok Ada exclusive deals pula Fabulous!

Suka, recommended,Gak takut ketipu barang palsu. Apalagi untuk skin care dan barang2 elektronik lain nya bikin gak takut buat pesan. Kurangnya cuma satu, Pengiriman Lama. Jadi kalo butuh barang cepat ga bisa. Btw Terimakasih jd.id Highly Recommend.

Jdid memberikan warna baru dalam dunia e-commerce indonesia. Aplikasi yg user friendly, harga yang cukup bersaing, plus gratis ongkir menjadi daya tarik tersendiri. Sukses terus jdid Well done!!

duh customer services disini bener bener lemot nya parahh, kalo ada comolain slow respon banget, nunggu nunggu dan nunggu, parah emang ga jelas Flawless

Jangan suka cancel orderan min, barang udah di marunda kenapa di cancel. Jangan jangan ada permainan org dalem yg ngambil pesanan orang. Udah gt refund dana lama banget love it

Original Products, Good apps, good service, fast responds, free shipping, they even sent my order on Sunday. This is my 1st ever apps i trusted most. Keep the good work JD.id!! Flawless

1st timer. A bit surprise on the competive prices but too bad their apps not user friendly. For example they don't have descriptive product information, clear delivery time estimation. Better use COD payment method to makes you less anxious waiting for your purchase Pretty good

Baru pertama pakai apps ini, sudah lumayan, tapi lebih baik ditingkatkan lagi UI-nya. Tiap di-back selalu stuck, ngga bisa balik ke laman sebelumnya. Pencet (x) langsung dibawa ke home page. Pas login juga, pencet pilihan login dengan FB, malah disuru isi form lagi. Padahal apps lain bisa langsung masuk sekali pencet doang. Go well

Prev 1 2 3 4 5 6 34 35 Next
HappyMod
Download