DMCA
DownloadAtoZ
Apk Download » News & Magazines » AD - Digitale krant » AD - Digitale krant comments

Download in het buitenland met minder goede internet is maar matig. Bij elke, klein happering begint het downloaden volledig opnieuw. Hervatten blijkt niet mogelijk. Voor de rest werkt ok. Perfect

Download gaat prima maar swipen gaat soms langzaam en krijg af en toe zwarte pagina. In en uitzoomen hapert regelmatig. In buitenland laden duurt erg lang af en toe ondanks snelle internet verbinding naar Nederland. Heb het idee dat deze app enorm veel processor performance gebruikt. Maar ondanks alles kan ik het krantje wel lezen Highly Recommend.

Nexus10 Sinds de laatste update crasht de app regelmatig. Ook multitasking werkt niet goed meer, oftewel wanneer ik switch tussen apps, herlaadt de app ipv verder te gaan op de pagina waar ik gebleven was. Hopelijk wordt dit snel gefixt want ik gebruik deze app dagelijks. Voor nu de update maar verwijderen.

Kan ermee door! In principe een prima app. Ik stoor me er alleen aan dat hij niet "onthoudt" dat ik de hoge resolutie wil hebben. Ik heb bij Downloadkeuze 'Altijd complete versie downloaden' ingesteld maar moet toch als ik de krant ga lezen eerst inzoomen, dan via de balk onderin kiezen voor de complete versie ophalen en dat daarna nog eens bevestigen. Drie overbodige handelingen! En dat gaat na een aantal maal irriteren.

Nexus10! Fijn dat deze app nu ook voor android is ontwikkeld. Werkt prima op mijn nexus 10 maar er zijn nog wel wat verbeteringspuntjes.. De balk aan de bovenkant en onderkant bijvoorbeeld nemen te veel plaats in en bij zo'n grote krant heb je alle ruimte nodig. En ik zou graag zie dat de foto's die je ziet als je op een artikel klikt, op volle grootte worden getoond en niet zo klein. Hopelijk blijft sanoma werken aan updates want deze app is zeker bruikbaar!. Recommend to install AD APK.

Prev 1 Next
HappyMod
Download